Workshop
– teori blandat med lärorika övningar

Hitta era drivkrafter               
-Upptäck värderingar och drivkrafter som ökar individens och gruppens engagemang.
Tidsåtgång: 2 till 4 h

Goda relationer ger resultat
– Här får ni verktyg att kommunicera och nå överenskommelser som håller. Tidsåtgång: 2 till 4 h

Coachande förhållningssätt
– Teori och övningar som hjälper ledningsgruppen att utveckla sitt lyssnande och förmåga att ställa öppna, coachande frågor
Tidsåtgång: 1- 2 heldagar

Kommunikationsstilar           
– En workshop som ger er ökad förståelse för er egen och andras sätt att kommunicera. Roligt pass med hög igenkänningsfaktor. Denna workshop kan också kopplas till Personprofilanalyser (PPA) för varje gruppmedlem.
Tidsåtgång: 2 till 4 h

Uppskattande undersökning
– På ett engagerande och effektivt sätt hjälper jag er att ta fram er värdegrund och gemensamma framgångsfaktorer; era ”guldkorn”
Tidsåtgång: 2,5 till 4 h

World Café                               
– En framgångsrik samtalsmodell som hjälper er att komma vidare i gemensamma frågeställningar och få överenskommelser som håller. Resultatet blir slutsatser som når acceptans, därför att alla varit delaktiga. 
Tidsåtgång: 2,5 till 4 h

Boka mig som facilitator eller moderator
– Höj nivån på dialog, diskussioner och resultat med hjälp av en facilitator eller moderator.

Boka mig som handledare
– öka relationskompetensen med regelbunden handledning för medarbetare inom barnomsorg och skola, socialtjänst och familjehem


Inspirationsföreläsning                                    

Om allt vore möjligt
-en föreläsning om att våga, att hitta sin dröm och att leda sig själv För dig som är intresserad av ledarskap och utveckling

På ett engagerande och personligt sätt delar jag med mig av min väg mot drömmen. Om insikter på vägen; som varför vi människor säger ja när vi egentligen vill säga nej.
Om varför vår hjärna gillar att vara i komfortzonen. Vad som krävs för att följa våra drömmar och hur vi alla faktiskt är ledare.

Föreläsningen riktar sig till dig som är nyfiken på ledarskap och utveckling. På vad som skulle hända om allt faktiskt vore möjligt.

Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.