Jag välkomnar alla!

Hos mig får man hjälp att sortera det som pågår just nu- att sätta ord på olika tankar, känslor och behov. Hitta vad som är viktigt, vad man vill och längtar efter. Se vägar framåt och vilka små steg som kommer ta dig i riktning dit du vill.

Viktigt att veta om coachning:

  • Du väljer vad du vill prata om. Ibland är det glasklart vad man vill ta upp under samtalet. Ibland klarnar det när du börjar prata. Jag kommer hjälpa dig.
  • Sekretess råder från min sida. Det innebär att jag inte berättar för någon att du och jag har haft ett coachsamtal eller vad vi har pratat om. Du, däremot, får berätta vad du vill och för vem du vill om ditt samtal.
  • Coachning är inte terapi och jag är inte terapeut. Skulle det visa sig att det är andra typer av behandlingsformer som jag tror är mer rätt för dig, så kommer jag att lyfta det i vårt samtal.
  • En coach ger inte råd. Med min hjälp kommer du att hitta vad som är rätt svar för dig.
    Du kommer få nyfikna, öppna frågor med målet att ta dig från ditt nuläge till ditt önskade läge. Helt enkelt se olika vägar och veta vilken som är rätt för dig att ta.

Välkommen att boka ett första gratis samtal på 20 min, där du får berätta vad du funderar på och så ser vi vilket coachpaket som skulle passa just dig.

COACHPAKET
”Nyfiken” vänder sig till dig som vill prova på coachning några gånger eller som vill komplettera ett tidigare coachpaket. 2 coachsamtal á 60 min. Vi träffas under 1-2 månader.

“Motiverad” vänder sig till dig som har något du aktivt vill förändra. Du vill tydliggöra ditt mål och hitta motivation och drivkrafter. Du vill känna och se att det sker förändringar.
4 coachsamtal á 60 min. Vi träffas under 2-3 månader.

“Engagerad” vänder sig till dig som vill lägga ner engagemang under en längre tid med stora förändringar eller du som vill ses tätare för att hålla din motivation och ditt fokus på topp.
6 coachsamtal á 60 min . Vi träffas under 3-6 månader.

Hypnoscoachning
Hypnos får dig att slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne. Hypnoscoachning fungerar när du vill göra en positiv förändring i ditt liv.
Ofta arbetar vi med vårt medvetna sinne för att göra något åt problem.
Det räcker sällan. När du ändrar tankemönstren i ditt undermedvetna sinne, den del som styr ditt liv, blir förändringen bestående.

Prislista för 2024
Coachpaket ”Nyfiken” 3000 kr
Coachpaket ”Motiverad” 5800 kr
Coachpaket ”Engagerad” 8400kr
Ett enstaka coachsamtal 1500 kr
Hypnoscoachning- för positiv förändring 2250 kr

Alla priser är för privatpersoner och är inkl moms. Företag- be om offert.

Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.