Genom åren har jag haft förmånen att möta många barn, föräldrar, medarbetare, kollegor och en hel del chefer och ledare. Varje möte är unikt och har hjälpt att forma mig till den jag är. Jag har också formats av livet tillsammans med min partner och våra två barn, en dotter född -06 och en son född -07.


Sen 2012 har jag arbetat med ledarutveckling, coachning och utbildning, både i offentlig sektor och i mitt eget företag Inlumino Education.

Jag är pedagog, certifierad EMCC föräldra-& familjecoach och ICF-diplomerad professionell coach med en flerårig bakgrund inom utbildningsvärlden både som förskollärare och skolledare.


Ett urval av utbildningar

 • Certifierad EMCC coach, Family- Lab + Assocation of Business & Leadership Coaching, 2018-2019
 • Psychology course- The Science of Everyday Thinking, the University of Queensland, 2017
 • Stabschefsutbildning, Ledarutvecklarna 2017
 • Certifierad PPA- användare, Thomas International 2017
 • Diplomerad ICF coach, Polhage & Lundberg, 2015
 • Licensierad instruktör Klart Ledarskap, Provins Fem 2012
 • Klart Ledarskap, grundutbildning Provins Fem & Nyköping Kommun 2009
 • Sociologi 10,5 hp, Växjö Universitet 2005
 • Organisation, ledarskap och utveckling 7,5 hp, Växjö Universitet 2005
 • Professionella samtal 7,5 hp, Linköpings Universitet 2004
 • UGL, Försvarshögskolan 2001
 • Förskollärarexamen, Linköpings Universitet 1994

Med en certifiering i Personprofilanalys (PPA) från Thomas International kan jag erbjuda analyser inför rekrytering, team- och ledarutveckling.

Jag är licensierad instruktör i Klart ledarskap, ett utvecklingsprogram för ledare som strävar efter att uppnå resultat tillsammans med andra. Sedan 2012 har jag utbildat över 250 chefer och personer i ledande befattning. Utvecklingsprogrammet på fyra dagar hjälper dig att få ett effektivt samarbete med kollegor, medarbetare och kunder, samtidigt som det hjälper dig att bli en tydligare ledare.


Med Inlumino Education vill jag stärka relationer med hjälp av coaching och utbildning. För jag är övertygad om att goda relationer ger gott resultat. Oavsett om det handlar om våra nära relationer eller i arbetslivet.


Kontakta mig för förfrågan eller bokning