Det börjar med mod!

Modet att syna sig själv, sin kommunikation, sina beteenden.
Och sen en smula nyfikenhet; på sig själv och på de man möter.

Jag arbetar enbart med chefer och ledare som vill.
De som utmanar sitt mod för att utveckla sitt ledarskap. Och som delar min syn på att vi aldrig någonsin är fullärda. Vi och vårt ledarskap utvecklas ständigt.

Jag arbetar också med grupper som vill bli ett team och arbeta gemensamt mot målen. Kanske är vägen dit inte spikrak, kantad av missförstånd och skav, men behovet och viljan att förstå varandra och känna tillit och trygghet finns.

Jag tror på att de jag möter är kreativa, fulla av resurser och besitter svaren innerst inne.
Mitt uppdrag som ledarutvecklare och coach är att ställa de rätta frågorna. De som skapar medvetenhet och insikt. Att få dig eller gruppen från nuläge till önskat läge.

Så här går det till:

  • Vi tar ett första möte, digitalt eller fysiskt, där ni beskriver var ni befinner er just nu och vad ni behöver hjälp med, vilket resultat ni vill uppnå och vilken tid ni har att lägga på er utveckling.
  • Jag ger förslag på upplägg; alltifrån en workshop eller föreläsning till ett längre utvecklingsprogram.
  • Vi kommer överens om ett skräddarsytt upplägg och bokar datum och tid.

Vad kan ett samarbete ge er?

  • Få insikt om era styrkor, begränsande tankemönster och drivkrafter
  • En ökad medvetenhet om vad ni vill uppnå och hur ni tar er dit; att omvandla visionen till mål och handling
  • Personlig och/ eller yrkesmässig utveckling, t ex ökad förmåga att hantera utmaningar och sätta gränser för dig själv och andra
  • Ökad kunskap och kompetens inom ledarskap, kommunikation, skapa hållbara relationer, pedagogik och presentationsteknik
  • Gå från att prata om till att göra- vi skapar lärande i organisationen och beteendeförändringar som ger effekt.

Vad blir nyttan för företager eller organisationen?

En ledare som ökar sin självkännedom kan lättare beskriva sina intentioner och idéer, så att de skapar engagemang och motivation i organisationen. En medveten ledare som lägger tid på att utveckla sig själv, skapar ett ömsesidigt lärande mellan kollegor. På så sätt ökar lärandet i den egna organisationen.

En grupp som har utvecklat sina förmågor till att kommunicera och bygga hållbara relationer blir effektivare. De klarar ut eventuella missförstånd direkt och lägger fokus på att arbeta tillsammans mot det uppsatta målet. Tillsammans når de framgång!

Boka en tid med mig på info@inluminoeducation.se för att undersöka om detta är rätt för dig, din ledningsgrupp, dina medarbetare.

Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.