Om mig

Om mig-coaching och utbildning
Madeleine

Genom åren har jag haft förmånen att möta många barn, föräldrar, medarbetare, kollegor och en hel del chefer och ledare. Varje möte är unikt och har hjälpt att forma mig till den jag är. Jag har också formats av livet tillsammans med min partner och våra två barn, en dotter född -06 och en son född -07.

Jag är pedagog, certifierad EMCC föräldra-& familjecoach och ICF-diplomerad professionell coach med en flerårig bakgrund inom utbildningsvärlden som förskollärare och skolledare. Sen 2012 har jag arbetat med ledarutveckling, coachning och utbildning, både i offentlig sektor och i mitt eget företag Inlumino Education.

Med en certifiering i Personprofilanalys (PPA) från Thomas International kan jag erbjuda analyser inför rekrytering, team- och ledarutveckling.

Jag är licensierad instruktör i Klart ledarskap, ett utvecklingsprogram för ledare som strävar efter att uppnå resultat tillsammans med andra. Sedan 2012 har jag utbildat över 250 chefer och personer i ledande befattning. Utvecklingsprogrammet på fyra dagar hjälper dig att få ett effektivt samarbete med kollegor, medarbetare och kunder, samtidigt som det hjälper dig att bli en tydligare ledare.

Med Inlumino Education vill jag stärka relationer med hjälp av coaching och utbildning. För jag är övertygad om att goda relationer ger gott resultat. Oavsett om det handlar om våra nära relationer eller i arbetslivet.

Jag erbjuder dig:

  • Samtal, både enskilt, i par och för ungdomar
  • Handledning till medarbetare inom barnomsorg och skola, socialtjänst och familjehem
  • Föräldrakurser
  • Föreläsningar
  • Workshops

Inlumino betyder att lysa upp och ibland behöver någon bara hjälpa till att rikta ljuset, för att vi ska bli medvetna om våra styrkor och förmågor. Att få förtroendet att coacha någon och hjälpa till att hitta den inneboende kraften hos varje individ är lika fantastiskt varje gång.

Madeleine