Föräldrakurs ”Men fatta då! -tonåringar i familjen”

Föräldrakurs för tonårsföräldrar

Föräldrakurs för tonårsföräldrar

Oj vad hände? Plötsligt blev ditt barn en tonåring och din roll som förälder förändras. Nu måste man lära sig att överlåta ansvaret på sina tonåringar utan att överge dem. Att varsamt guida och inte fördöma eller skuldbelägga om eller när de misslyckas. Vi bör också vara lyhörda även på det som inte sägs i ord.

Denna åldersgrupp gör vad de har kommit till världen för att göra- bli självständiga , ansvarsfulla och starka medlemmar i samhället och i sina nuvarande och blivande familjer. Lyckas man att skapa en dialog med sin tonåring som mellan jämlikar har man kommit långt!

  • Tisdagen den 3/9 kl.18.00-20.00
  • Tisdagen den 24/9 kl.18.00-20.00
  • Tisdagen den 15/10 kl.18.00-20.00

Plats: Inlumino Education, Ö. Längdgatan 5, Nyköping
Pris: 1200:- inkl kaffe/te, smörgås och frukt
Anmälningsavgift: 300:- Anmälan är bindande och du har säkrat din plats när anmälningsavgiften är betald. Resterande 900:- faktureras i samband med kursstarten.

TILL ANMÄLAN

Denna föräldrakurs är en blandning av teori baserad på forskning om relationer och övningar som utvecklar dig som individ och förälder. Kursen genomförs i en mindre grupp på max 8 deltagare för att du ska känna dig trygg och få ut maximalt av våra träffar. Mellan gångerna kommer du att kunna testa det du har lärt dig.

Family-Lab är den svenska delen av Family-Lab International som är en internationell undervisnings- och rådgivningsorganisation baserad på den danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juuls erfarenheter och teorier om relationerna i familjer.